Om oss

Stålung Eskefabrikk AS

Stålung Eskefabrikk AS ble startet opp som Grønlands Eskefabrikk i 1909, og vi har rundet 100 år i bransjen!

Kristina Stålung står som for den daglige driften i tillegg til 5 ansatte med bred erfaring i bransjen. Vi er opptatt av kundene våre og strekker oss langt for å ha korte leveringstider og levere høy kvalitet.

Vi deler lokaler med Papirdekk AS, Norges ledende innen PrintFinish. Så her er veien kort for å få det "lille" ekstra som gjør at akkurat ditt produkt får ett unikt utseende!

Vi leverer print/trykk i store formater med topp kvalitet på et hav av forskjellige materialer, alt fra kartong til aluminium. Vi printer rett på materialer, eller kasjerer trykksaker på minipapp i forskjellige tykkelser. 

Vi lager stanseverktøy/pregeklisjeer. I tillegg leverer vi trykk på ett stort utvalg klær, skilt, etiketter og messedekor.

Ta kontakt, vi hjelper deg med det meste!

Kristina Stålung Walbye

Kristina Stålung Walbye

Daglig leder

   934 33 686
  kristina@stalung-eske.no

Kristina har jobbet her siden 84. Hun overtok som daglig leder etter sin far i 2006. Hun styrer bedriften med stødig kurs. Har alltid godt humør, tar utfordringer på strak arm og stress ser ikke ut til å påvirke henne. Ingen jobb for liten, ingen jobb for stor - her tar vi det meste.

Berit Valsvik Maasø

Berit Valsvik Maasø

Mac operatør/Produksjon

   482 18 309
  berit@stalung-eske.no

Berit har jobbet her siden 2012. Hun er utdannet reproteknikker og har vært over 27 år i bransjen. Hun tar seg av utfakturering. Ellers er hun som poteten, kan brukes til alt og hjelper til i produksjonen når det trengs - Sier aldri nei, liker å ta i et tak og er alltid i godt humør!

Tin Le

Tin Le

Produksjon

   454 01 813

Tin har jobbet her siden slutten av 90´tallet. Tin betjener kasjeringsmaskinen og andre maskiner med stor omsorg for kvalitet og har teft for gode løsninger når ting ikke stemmer helt... Alltid i godt humør, noe vi setter stor pris på, vi som har han i flokken vår!

Thomas Jacobsen

Thomas Jacobsen

Produksjon

   454 01 813

Thomas har jobbet her siden 2010. Han styrer det meste ute i produksjonen. Har alltid et smil om munnen, og kan han finne på et pek, så er han ikke vanskelig å be. Går som oftest utover Tin. Thomas vet å sette inn et ekstra gir når det trengs. Han er også sønnen til Kristina, så han bærer kanskje tradisjonen videre...

Knut Walbye

Knut Walbye

Produksjon

   913 74 300

Knut har jobbet her siden 2014. Han har full kontroll ute i produksjonen, rydder og holder orden på det meste. Alle vet hvor ting ligger etter at han begynte hos oss. Blid og fornøyd, alltid hjelpsom for de som trenger en ekstra hånd. Flink i jobben sin. Han er også Kristina´s ektemann.

Max

Max

“Sjefen”

   Voff Voff

Max har jobbet her siden 2013. Han har full kontroll på alle som kommer inn og ut i huset. Har god kontakt med faste kunder, han vet hvem han kan løpe til og hvem som ikke er fullt så glad for å se ham.

Som lønn vanker det godbiter hver dag.